Professionele coaching op een Lemsteraak

Ervaar het samen op het ‘ruime sop’

Organisatieveranderingen, teambuilding, leiderschapsontwikkeling…..

CoachVaart is een product van Paula Kaag – Organisatieontwikkeling en is gericht op teams die op zoek zijn naar een uitdaging. Het CoachVaart team bestaat uit de ervaren schipper Frank Hoogeboom en Paula Kaag al organisatiecoach, die samen met teams op een unieke locatie werken aan organisatieontwikkeling (coachen, teambuilding, training). De unieke locatie is een Lemsteraak dat ruimte biedt voor kleinere teams van maximaal 8 personen.

Zeil met ons mee en krijg zicht op uw team door professionele begeleiding al varend op een over de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee.

Aan de hand van zeiluitdrukkingen werken we methodisch aan teamontwikkeling, cultuur, leiderschap, conflicten en communicatie.

Een metafoor uit de scheepvaart is ‘we kunnen de windrichting niet bepalen maar wel de zeilen bijzetten’.

Ervaar het op onze Lemsteraak en vaar samen met CoachVaart!

Wat kunt u verwachten ?

Hoge werkdruk, organisatieverandering, conflicten in team, persoonlijk leiderschap, onduidelijke communicatie, zelfreflectie en grenzen aangeven. Herkent u één van deze thema’s? Gaat u samen met u team overstag om het patroon te doorbreken?

Onze ervaren organisatiecoach onderzoekt samen met u wat er speelt en ontwikkelt een traject op maat. Denk hierbij aan teamanalyse, teamcoaching, intervisie, training en advies.

Mensen waarderen ons om de persoonlijke en professionele aandacht voor mens & organisatie. Ons enthousiasme voor water en het werken met teams is groot. Vaar je met ons mee?

Professionele organisatiebegeleiding, daar staat CoachVaart voor!

Voor meer informatie kijk op www.coachvaart.nl  of voor neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via praktijk@paulakaag.nl of contact@coachvaart.nl