Volledige Profiel

‘Een goed team heeft de wind mee’

Mijn naam is Paula Kaag en de rode draad in mijn werkende leven is mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen.

Opgeleid in de sport, het sociaal werk, als hogeschool docent en als begeleidingskundige, heb ik een stevig fundament voor het werk als organisatiebegeleider, leersupersupervisor (opleider van supervisoren en coaches), supervisor, coach, trainer en intervisie. Vanaf 2011 ben ik me verder gaan specialiseren in het vakgebied rondom organisatieontwikkeling (zie onderstaande opleidingen).

Als organisatiebegeleider benut ik de unieke combinatie van mijn ervaring als leidinggevende, begeleidingskundige, docent/trainer. Naast de opdrachten vanuit mijn bedrijf ben ik werkzaam als interim teamleider en organisatiebegeleider bij de NHL Stenden Hogeschool. Daarnaast ben ik als leersupervisor verbonden aan de opleiding Begeleidingskunde, supervisie en coaching aan de Hanze Hogeschool en ben ik bestuurslid bij de LVSC – Landelijke Beroepsvereniging voor professioneel begeleiders (organisatiebegeleiding, supervisie en coaching).

Mensen waarderen mij om mijn persoonlijke manier van werken, enthousiasme, doortastende aanpak, stevige methodische kennis, praktische en positieve kijk op veranderingen. Loesje zegt; ‘buiten de boot is het heerlijk zwemmen’. Ik beweeg me graag op ongebaande paden omdat het werken aan organisatievraagstukken vraagt om anders kijken en organiseren. Wrijving geeft glans!

De volgende opleidingen heb ik succesvol afgerond:

  • Master Human Organizational & Behavior (Begeleidingskunde)
  • Post HBO opleiding tot leersupervisor aan de Hogeschool Rotterdam
  • Post HBO – Supervisiekunde & Coaching aan de HAN in Nijmegen
  • Didactische aantekening docent in het Hogeronderwijs – Vrije Universiteit Amsterdam
  • HBO – Culturele Maatschappelijke Vorming
  • MBO – CIOS (sport, beweging en agogiek)

Iedere professional, team en organisatie heeft zijn eigen verhaal en dat is wat mij boeit!

In kader van kwaliteit, persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik als professioneel begeleider aangesloten bij de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders (LVSC). Ik beschik dan ook over meerdere registraties namelijk; organisatiebegeleider, leersupervisor (opleider van supervisoren &coaches), supervisor en registercoach.

In een persoonlijk oriënterend gesprek kijk ik graag samen met u wat ik voor uw team & organisatie kan betekenen!

Voor een uitgebreide CV kijk op LinkedIn