Professionele coaching op een Lemsteraak

Team & Organisatieontwikkeling, wat is de koers van uw organisatie?

Organisatieveranderingen, teambuilding, leiderschapsontwikkeling…..

CoachVaart biedt professionele organisatiebegeleiding. Het team bestaat uit een ervaren schipper en een organisatiecoach, die samen met teams op een unieke locatie werken aan organisatieontwikkeling (coachen, teambuilding, training). De unieke locatie is een Lemsteraak dat ruimschoots ruimte biedt voor teams en organisatie.

Zeil met ons mee en krijg zicht op uw team door professionele begeleiding al varend op een over de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee.

Aan de hand van zeiluitdrukkingen werken we methodisch aan organisatieontwikkeling, cultuur, leiderschap, conflicten en communicatie.

Een metafoor uit de scheepvaart is ‘we kunnen de windrichting niet bepalen maar wel de zeilen bijzetten’. Wat is de koers van uw organisatie?

Wij bieden al ruimte voor teams van minimaal 4 personen en vertrekken vanaf verschillende locaties in het noorden. Wij hebben de beschikking over meerdere Lemsteraken.

Ervaar het op onze Lemsteraak en vaar samen met CoachVaart!

Wat kunt u verwachten ?

Hoge werkdruk, organisatieverandering, conflicten in team, persoonlijk leiderschap, onduidelijke communicatie, zelfreflectie en grenzen aangeven. Herkent u één van deze thema’s? Gaat u samen met u team overstag om het patroon te doorbreken?

Onze ervaren organisatiecoach onderzoekt samen met u wat er speelt en ontwikkelt een traject op maat. Denk hierbij aan teamanalyse, teamcoaching, organisatieontwikkeling, intervisie, training en advies.

Mensen waarderen ons om de persoonlijke en professionele aandacht voor mens & organisatie. De medewerkers zijn uw kapitaal en vormen dan bij uitstek een belangrijke rol in de koers van uw organisatie. Iedere organisatie heeft zijn eigen verhaal en dat is wat ons boeit!

Professionele organisatiebegeleiding, daar staat CoachVaart voor!

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek neem contact op via praktijk@paulakaag.nl of contact@coachvaart.nl . Telefoon 06-52342441.